di. okt 12th, 2021

Beste lezers, wat een bijzonder mooi project van Jens en Frederic kwam er nu voorbije geblogd … !

De introductie alleen al:

“Wij zijn Jens en Frederic, we werken voor Partena Ziekenfonds. Meer bepaald voor de afdeling Hulp in Huis. Deze telt ongeveer 1800 huishoudhulpen die dagelijks meer dan 10.000 klanten bedienen via het systeem van dienstencheques. We zijn geen grote denkers. Eerder dromers, noem het gerust naïef. Wij geloven namelijk rotsvast dat iedere mens tal van kwaliteiten heeft, die hij of zij kan ontplooien mits coaching op het juiste moment en in de juiste richting. Niet iedereen valt over de streep te trekken, maar heel wat mensen worden onderweg toch positief verrast door zichzelf, en hierbij willen wij de krachtige motor zijn”

Veel leesplezier,

Peter

Geef een reactie