zo. jan 23rd, 2022

VoetenWelbeschouwd is het leven één aaneenschakeling van verwachtingen.

Dat leidt vervolgens tot bevrediging, of tot teleurstelling, beiden komen voor, in allerhande varianten, en diverse gradaties.

Zo zag ik recent in WordPress analytics dat een bezoeker aan deze interactieve Blog had gegoogeld op de volgende keywords: 

Sex + Marathon + Marathonsex + non-stop

Waarna deze meneer (of deze mevrouw?) vervolgens terecht kwam bij de blogpost “Sex voor, of na de marathon?“. Aangezien WordPress analytics geen namen noemt van individuele bezoekers, kunnen wij het hem (of haar?) helaas niet vragen, maar we vermoeden dat na de Verwachting, toch de Teleurstelling kwam. En dat de zoektocht naar Bevrediging elders in Cyberspace werd verdergezet. 

De lieve mevrouw die ons eerder aanraadde om méér interactie in deze Blog te injecteren, heeft het nog wat erger gemaakt. Dames en heren: ik moet uw problemen zien op te lossen! We citeren, uit de losse pols:

“Solve your readers’ problems. The area where people see and appreciate your value is when you help take away their problems. There are many reasons why people read your blog. One of these reasons is to get solutions to their problems. 

Now, the main problem here is when you are not able to identify your readers’ problems. If you can’t identify any problems faced by your community members, you’ll eventually fail in helping them.

Zo is het maar net. Als ik uw problemen niet kén, dan kan ik ze ook niet oplossen. AquaparkTrouwens, ook als ik ze wél ken, zou het nog goed kunnen dat ze niet op te lossen zijn, of toch niet met deze Blog. Maar dat is een probleem voor later.

In ieder geval: als u met Grote Problemen zou zitten: niet aarzelen, wij zullen trachten te voldoen aan uw Hoge Verwachtingen.

Zo. En ondertussen hebben we ook nog onze eigen problemen.

Vandaag gaan zwemmen in Aqua-Park Rojales.

Eerst en vooral, erg jammer voor de zwangere dames:

Pregnant ladies are not allowed to use any amusement“.

En daarnaast, ook erg jammer voor de dames met iets minder gevoel voor cyclische timing:

Ladies having their period or with menstruation may not use the slides, especially the Kamikaze one“.

En dan, als kers op de taart, hebt u Regel 3 gelezen? “Hardlopen verboden in het park“? Wat een kanjer van een inbreuk tegen de Universele Rechten van de Mens!

RojalesVerdorie toch.

Dan maar in het nabije (en zeer pittoreske) dorpje Rojales gaan lopen.

Eerst 3 km opwarmen, en aan het einde 3 km rustig uitlopen.

Daartussenin: twee keer 2 km, in gestrekte draf.

Beide keren onder de 8 minuten gebleven. Dat was, tot grote tevredenheid, beter dan de Verwachting die we op voorhand hadden. 

Ziezo.

Tijd om af te ronden.

En dus niet vergeten: voor al uw problemen, slechts één adres!

Sportieve groeten,

Peter

Een gedachte over “Verwachtingen?”

Geef een reactie