za. jan 29th, 2022

Over de 1000km event kunnen we in het lang en in het breed vertellen. Maar zelfs in 1000 woorden laat het zich niet samenvatten.  Bij deze, dus. Een greep uit de beelden, de ervaringen, de sfeermomenten, de emoties, de avonturen, de verhalen, het eindresultaat, dit alles in tweets, in instragrammen, in filmpjes, etc. :

https://storify.com/peterdegroof/1000-km-trappen-tegen-kanker-s

Wat een topeditie … Een dikke proficiat en diep respect voor de 700 teams, de duizenden fietsers, de duizenden actievoerders, de honderden vrijwilligers, de trouwe supporters, de sponsors en de partners, de stad Mechelen, de middagsteden, de politie & de brandweer, de wegkapiteins, de seingevers, … kortom : iedereen die dit heeft gemaakt tot de topeditie die het was !

De strijd kan nu verder opgevoerd worden !

1000km

====

Geef een reactie