za. jan 29th, 2022

Hulp vragen, dat is niet gemakkelijk. Maar toch. Af en toe moet een mens het gewoon doen. Een luide “Hulp!”-kreet slaken. Survey 2

En al zeker als het voor het goede doel is.

In casu, als we psychologisch, Freudiaans, Jungiaans, cognitief, behavioristisch, en statistisch-wetenschappelijk in kaart willen brengen wat mensen er nu precies toe brengt om te gaan hardlopen.

Als mensen schijnbaar zonder enige vorm van fysieke of mentale dwang pakweg drie uur (of nog langer) gaan hardlopen, en dit dan nog op een moment zoals bv. de zondagvoormiddag (als je dus net goed in je bed zou kunnen liggen): het stelt ons als mensheid toch voor een aanzienlijk raadsel.

Nu, raadsels zijn er om opgelost te worden. Sofie Vandenberghe, dames en heren, doet er onderzoek naar. Voor haar masterproef doet zij onderzoek naar motivatie bij lopers. Wie zijn zij, en wat drijft hen ?Survey

Wil u er vooral jonger uitzien ?

Of kadert uw hardloop-passie in de drang naar controle over – al dan niet – overtollig lichaamsgewicht ?

Of is het voor u vooral een sociale aangelegenheid ?

Enfin, u ziet de bui al hangen: meer vragen dan antwoorden.

Voorlopig toch nog.  Sofie gaat daar verandering in brengen.

Zoals genoegzaam bekend: een gek kan meer vragen stellen dan een wijs man kan beantwoorden. Dus welaan: iederéén (waarmee bedoeld wordt: alle lopers) aan de slag ermee ! De survey invullen duurt welgeteld 5 minuten, en voor de meer mercantiel ingestelde lezers: u kan er een mooie prijs mee winnen.

Hier komt de link:

https://ghentunipss.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_884unZv0tvUOI1D

Ik kan niet ontkennen dat ik bijzonder nieuwsgierig ben naar de resultaten, Sofie !

Keep us posted.

===

Een gedachte over “Help !”

Geef een reactie